Uw woning
De aankoop of verkoop van uw woning is een complexe aangelegenheid waar u niet dagelijks mee wordt geconfronteerd. Toch wilt u graag de zekerheid hebben dat u de juiste beslissingen neemt voordat u tot de koop overgaat. Is de vraagprijs reëel? Komt mijn woning onder de aandacht van de juiste doelgroep? Welke juridische aspecten spelen een rol? Kortom, veel vragen die u wellicht liever aan een specialist overlaat.

Uw woning verkopen
In mijn dienstverlening staan u en uw wensen en daarmee uw woning centraal. Dit betekent in de praktijk dat we eerst een intakegesprek hebben voordat we zaken met elkaar gaan doen. In dit gesprek bepalen we samen wat de beste strategie is voor de verkoop van uw woning. Zo komen zaken aan de orde als: “Wat wordt de vraagprijs? Wat is de doelgroep? Hoe gaan we die benaderen? Welke middelen gaan we inzetten?” Uiteraard komen ook de kosten ter tafel. Maar het allerbelangrijkste tijdens het gesprek is dat het klikt tussen u en mij. Want dat maakt het samen zaken doen honderd keer leuker.

Ook zijn er tal van organisatorische en juridische zaken die een rol spelen bij de verkoop van uw woning. Vanzelfsprekend zet ik die voor u op een rij, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een nieuwe woning kopen
Bij de aankoop van een nieuwe woning vindt er een uitvoerige inventarisatie van uw wensen en eisen plaats. Op basis van deze inventarisatie ga ik voor u op zoek naar een geschikte woning. Als een woning u aanspreekt gaan we samen het aankooptraject in. Bij de bezichtigingen begeleid ik u en bespreken we de bouwkundige aspecten. Indien de woning aan uw wensen voldoet, ga ik voor u het onderhandelingstraject in en tracht een zo gunstig mogelijke prijs voor u te realiseren.
Vanzelfsprekend verzorg ik de complete afhandeling met betrekking tot de koopakte en andere juridische zaken.

Nader kennismaken?
Bovenstaand verhaal geeft u een beeld van mij en mijn manier van werken. Graag krijg ik ook een beeld van u. Daartoe nodig ik u van harte uit voor een nadere kennismaking. Belt u daarvoor vrijblijvend met nummer 06 – 53245765. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen. Het e-mailadres luidt: info@fortresse.nl

Downloads

 Algemene bepalingen huurovereenkomst.pdf

 Huurovereenkomst algemeen.pdf

 Borgstellingverklaring.pdf

 Huishoudelijk reglement.pdf