12-4-2010:

Wij hebben ons nieuwe huis aangekocht met hulp van Leonoor. Wat ons daarbij vooral opviel, is hoe deskundig en betrokken ze is. Ze heeft ons geholpen de rust te bewaren die nodig is om de juiste keuzes te maken, ze heeft ons in elke fase van het proces op de hoogte gehouden van de vorderingen en we hebben steeds overlegd over de volgende stap. Daarbij komt dat ze een uitstekend onderhandelaar is.

Leonoor heeft vervolgens ons oude huis verkocht. Het was geen makkelijke tijd op de huizenmarkt, maar toch waren we ons huis binnen twee maanden kwijt. Tegen een goeie prijs. Ook hierbij waren we onder de indruk van de grondigheid waarmee ze het hele proces heeft aangepakt. Van het begin tot het eind heeft ze ons geholpen met tips om het geheel tot een goed einde te brengen.

Leonoor is een aangenaam mens, met wie het prettig werken is. Als klant weet je in elke fase precies waar je aan toe bent. Ze heeft humor, relativeringsvermogen en altijd het belang van haar klanten in het oog. En ze is, zoals gezegd, een kei in onderhandelen, ook niet onbelangrijk als je een huis wilt (ver-)kopen!

SB en HA, Groningen
4-3-2014:

Via verhuurmakekaar Leonoor Feenstra heb ik een mooie studio gehuurd aan de Van Royenlaan in Groningen. Vanaf het moment dat ik de mooie foto's op de site van Fortresse zag was ik helemaal weg van de studio. Tijdens de bezichtiging zag de studio er precies uit als op de foto's. Mevrouw Feenstra is een hele vriendelijke verhuurmakelaar en heeft gevoel voor humor.

Ze heeft mij altijd heel goed geholpen bijv. met de aanvraag van huurtoeslag. Toen had ik een uitgebreide specificatie nodig van de huurprijs. Dit heb ik toen heel snel van haar ontvangen waardoor de aanvraag snel kon verlopen.

Leonoor heeft mij ook geholpen met het krijgen van de studio zelf. Omdat ik studente ben en de woning duurder is dan een normale kamertje, mochten mijn ouders borg staan zodat ik de studio toch mocht huren. Ik vond dit een hele goede oplossing omdat dit tegenwoordig bijna nergens kan. Er wordt heel streng gekeken naar de inkomensnorm, terwijl de studenten, wanneer ze een bijbaan hebben, makkelijk de huur van een studio kunnen betalen. Bij Leonoor kon ik de studio dus toch huren d.m.v. borgstelling van mijn ouders!

Tevens heeft ze mij gevraagd of ik de rolgordijnen en de kast van de vorige huurder wou overnemen. Dit vond ik ook heel aardig van haar omdat ze meedenkt met studenten die misschien de moeite willen besparen wat betreft het opmeten van de rails en op een goedkopere manier, de rolgordijnen of kast kunnen overnemen.

Leonoor is ook heel flexibel, ik kon haar zelfs bereiken toen ze op vakantie was. Ze reageert heel snel per mail en is telefonisch altijd beschikbaar! Heel fijn als je een studio huurt via een verhuurmakelaar die altijd beschikbaar is!

S. Caldera

15-3-2014:

Voor mijn studie heb ik drie maanden in het buitenland gezeten. Bij terugkomst had ik zo snel mogelijk een nieuwe woonruimte nodig en deze had ik bij Leonoor Feenstra snel gevonden. In het buitenland heb ik al contact met haar gehad en ze was zo vriendelijk om de studio voor mij vast te houden totdat ik een week later terug was in Nederland en we elkaar konden ontmoeten. De studio was erg goed onderhouden en alle voorzieningen waren aanwezig.

Toen ik een keer haar hulp nodig had stond ze binnen 24 uur voor me klaar. Zelfs achteraf toen ik nog wat papieren nodig had voor de belastingdienst heeft Leonoor mij deze formulieren erg snel opnieuw geleverd.
Leonoor is een aardige en behulpzame vrouw. Ze heeft hele mooie studio's en ik heb met erg veel plezier in één van deze studio's gewoond waarvan ik het erg jammer vond dat ik hier weer afscheid van heb moeten nemen.

J. Mennega
 
21-9-2015:

Met heel veel plezier heb ik in de studio aan de Van Houtenlaan 63 gewoond. De studio ligt in de groene, rustige wijk Helpman. Het is ruim en licht en smaakvol gestoffeerd en ingericht. Daarnaast heb ik de verhuurder, Leonoor Feenstra, als een zeer prettige en klantgerichte verhuurder ervaren die haar zaken uitstekend voor elkaar heeft en helder communiceert. Deze studio kan ik dan ook van harte aanbevelen.

Wim Beunderman  

9-4-2016:

Met goede zorg voor details en een uitstekende service, heb ik meerdere malen van Leonoor Feenstra mogen huren. Eerst aan V. Royenlaan 21B en later aan Emmastraat 14A. Ze is altijd zeer correct, draait haar hand niet om voor reparaties aan de woning en heeft me zelfs m'n oude gereedschapskist bij de deur weer afgeleverd, nadat ik met een jaar pauze weer bij haar kwam huren. Vanwege werk besloot ik de eerste keer mijn huur bij haar te beeindigen, maar toen ik een jaar later haar de vraag stuurde of ze misschien toch iets beschikbaar had in Groningen, herkende ze me meteen en wist ook nog precies wie de huurder was die ze aan me had. Ik ben tweemaal gestopt te huren bij Leonoor Feenstra, niet uit onvrede, maar omdat mijn leven niet stil bleef staan. Ik heb altijd met veel genoegen van haar mogen huren.

Jan-Marten  

12-12-2017:

Via een goede vriend kwam ik terecht bij Leonoor aan de Rembrandt van Rijnstraat. Er stond hier een zelfstandige studio te huur die van alle gemakken was voorzien, dus een buitenkansje in Groningen! Ik heb deze studio dan ook vier jaar lang met veel plezier mogen huren van Leonoor. Een prima prijs en altijd zeer goed contact gehad met haar. Bij schade of andere calamiteiten kon er altijd gebeld worden en werd dit zo snel als kon opgelost/verholpen. Een verhuurder uit duizenden!

Sebastiaan ter Maaten