Even voorstellen

Wie ben ik?
Mijn naam is Leonoor Feenstra. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen en ook de opleiding tot makelaar/taxateur heb ik met goed gevolg afgelegd. Mijn kantoor is gevestigd in Oosterend en van daaruit richt ik mij voornamelijk op de provincies Drenthe en Groningen.

Graag ben ik u van dienst bij de aankoop en/of verkoop van uw woning. Vanuit mijn persoonlijke voorkeur voor het landelijk en stijlvol wonen richt ik mij met name op landelijk onroerend goed. Maar ook met stedelijk onroerend goed kan ik u natuurlijk van dienst zijn.

Werkwijze
Passie en persoonlijke benadering staan bij mij centraal. Ik begeleid het gehele aan- en verkooptraject persoonlijk en met veel passie. Doordat ik alles zelf doe, ben ik volledig op de hoogte van alle details. U praat altijd rechtstreeks met mij. De ervaring leert dat dit voor veel mensen prettig werkt.

Mijn voorkeur gaat uit naar het aan- en verkopen van landelijk gelegen objecten . Dat is geen lopende bandwerk, maar maatwerk. Door mijn kennis en ervaring in dit stuk van de markt, heeft u als opdrachtgever de garantie van optimale dienstverlening. Zo krijgt uw woning de tijd en aandacht die het verdient.

Tevens kunt u mij inschakelen voor de begeleiding van de verbouwing van uw woning. In het verleden heb ik diverse bouwprojecten begeleid. Door mijn punctualiteit, duidelijkheid en onderhandelingsvaardigheid, ben ik van meerwaarde in het contact tussen u en de aannemer.