Hermanstraat 54

Hermanstraat 54
9716HL
Groningen

Overige details:

 

Een modern, eigentijds en tegelijk karaktervol huis. Dat is de Hermanstraat 54! Dit leuke huis biedt dan ook een fijne leefsfeer in een authentiek straatje. 
 

Indeling

Begane grond: hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en modern toilet met fonteintje. De woonkamer van ca. 24m² is voorzien van een grey look laminaatvloer. Door de ligging is er volop lichtinval in zowel de zit- als eethoek. In de woonkamer bevindt zich een vaste kast onder de trap voor extra bergruimte. De keuken is gesitueerd in de aanbouw bij het huis. Deze is ca. 6m² en geeft toegang tot de tuin. Het geheel is voorzien van 5-pits gaskookplaat, oven en koelkast. De wasmachine is in een keukenkastje weggewerkt.
 

Eerste verdieping: overloop met aan de voorzijde de eerste slaapkamer van ca. 8,5m². Een erg ruime kastenwand is hier netjes verwerkt achter schuifdeuren waardoor er een groot bed in de slaapkamer past. In de hoek bevindt zich nog een kleine kast in een nisje. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een vloeroppervlak van ca. 10,5m² waarbij zich een gedeelte onder de schuine zijde bevindt.
De badkamer is ca. 3m² en is keurig betegeld en voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie.
 

Zolder: vanaf de verdieping is de zolder te bereiken middels een vlizotrap. De hoogte is hier 1,5 meter en de lengte is ruim 7 meter waardoor je hier behoorlijk veel bergruimte tot je beschikking hebt. De opstelplaats van de CV (2011, eigendom) bevindt zich hier ook.
 

De knusse achtertuin op het westen is hét plekje om na een lange werkdag te genieten van de zon. Achterin de tuin bevindt zich een stenen fietsenberging en de brandgang is middels de achterom te bereiken.
 

Een op en top karakteristieke starterswoning met het comfort van nu!

*Sfeervol en moderne woning in rustige omgeving!
*Voorzien van 9 zonnepalen, dus extra energiezuinig
*Volledig voorzien van dubbele beglazing (HR++)
*Dak-, muur- en vloerisolatie
*Zonnige tuin op het westen!
*Stenen fietsenberging in tuin met achterom
*Nabij Noorderplantsoen, ring Groningen en stadscentrum

 

De woning is geschikt voor maximaal 2 personen.
Er mag in de woning niet worden gerookt.