C.H. Petersstraat

C.H. Petersstraat 49
97
Groningen

Overige details:

Sfeervolle jaren 30 benedenwoning met zonnige tuin op het zuiden en dichtbij het bruisende centrum van Groningen.

Onlangs is deze woning volledig gerenoveerd met behoud van de originele sfeer. Het lichte en comfortabele appartement ligt op loopafstand van het centrum. De warme bakker is op 250m, de supermarkt en drogist op 450m, de Grote Markt op 1km en ook het Noorderplantsoen is op ongeveer 1km.

 

De entree van de woning is op de begane grond, waarna een hal met kast waar zich de wasmachine bevindt en een apart toilet aanwezig is.
De fraaie woonkamer is verbonden met prachtige, authentieke suitedeuren met de keuken. Daar bevindt zich ook een eettafel. De keuken is volledig nieuw en voorzien van diverse apparatuur.
De slaapkamer is niet heel groot, maar een 2 persoons bed en kast passen er prima in.
De badkamer bevindt zich achter de keuken en is luxe ingericht. Ook de entree naar de ruime tuin bevindt zich via deze badkamer.

 

Een sfeervolle woning die volledig gemeubileerd is en inclusief gas, water en licht. Ook de internet aansluiting is inclusief.
Alleen de belastingaanslagen die de huurder zelf rechtstreeks krijgt van de Belastingdienst, zoals bijvoorbeeld de afvalstoffenheffing, dienen door de huurder zelf te worden betaald.