Voetiusstraat 20

Voetiusstraat 20
9746 CB
Groningen

Overige details:

Op een uitstekende locatie in de jonge wijk Gravenburg en aan een gezellig, besloten en kindvriendelijk hofje staat deze vrijstaande woning, met garage, carport, tuinhuis en een prachtige, royale tuin.
De woning verkeert in een uitstekende staat en heeft een zeer grote, luxe woonkeuken met openslaande deuren naar het terras.


INDELING:
Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje,trapopgang, L-vormige woonkamer van ca. 60 m2 met openslaande tuindeuren naar het terras aan de zijkant van het huis. De luxe SieMatic keuken is voorzien van een werkeiland, een vrijstaand 5-pits gaskookfornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser, Americaanse koelvriescombinatie en combimagnetron. De openslaande deuren geven toegang tot het terras aan de achterzijde van het huis. Vanuit de keuken is er toegang tot een royale bijkeuken met een binnendeur naar een aangebouwde geïsoleerde en volledig betegelde garage/berging van 18 m2. Uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Ook is er vanuit de bijkeuken toegang tot een extra kamer van 6 m2, geschikt als bijvoorbeeld een studeer-, werkkamer.


1e verdieping:
Ruime overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 15 m2, 15 m2 en 20 m2, waarvan de grootste slaapkamer voorzien is van een grote inloopkast. Een zeer luxe badkamer met douche, groot ligbad, dubbele wastafel en toilet.


2e verdieping:
Via een vlizotrap bereikt u de grote bergzolder van ca. 25 m2 met dakraam. Door een vaste trap en een dakkapel te bouwen kunt u deze ruimte eventueel geschikt maken als extra slaapkamer.


TUIN:
Voortuin 4m diep en 12m breed en een royale oprit met carport voor het parkeren van meerdere auto’s. Een besloten zijtuin, geschikt voor bijvoorbeeld een trampoline. Daarnaast is er een grote achtertuin van 11m diep en 20m breed, weliswaar op het noorden maar toch voldoende zon. In de achtertuin staat een houten chalet/berging met betegeld terras.


BIJZONDERHEDEN WOONHUIS:
* woonoppervlak 170m2, (exclusief garage/berging)
* inhoud 500m3
* perceeloppervlak 544m2
* de woning is nieuw opgeleverd in 2004 en is uitstekend onderhouden
* in 2009 is er een gedeelte aan de woning aan de achterzijde aangebouwd
* de woning is goed geïsoleerd
* de garage is uitermate geschikt voor bedrijf aan huis
* vloerverwarming


BIJZONDERHEDEN WOONOMGEVING:
* de woning is gelegen in de ruim opgezette jonge kindvriendelijke woonwijk “Gravenburg”
* de wijk is voorzien van meerdere kinderspeelplaatsen
* 5 minuten fietsafstand tot de Openbare en Christelijke basisschool en kinderopvang (BSO)
* fietspad binnendoor naar Reitdiephaven en o.a. supermarkt (Jumbo)
* nabij centrum van Hoogkerk, Vinkhuizen en het grote winkelcentrum Paddepoel
* goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bushalte op 5 min lopen)
* ontsluiting richting de ring van Groningen en de A7 (via Westerpoort)


Aanvaarding in overleg