Lingestraat 6a

Lingestraat 6a
9725 GP
Groningen

Overige details:

Deze sfeervolle en prachtige bovenwoning is gelegen in de geliefde Rivierenbuurt aan de zuidkant van de stad. Dit betekent een rustige wijk, parkeergelegenheid voor de deur en het stadscentrum op slechts een paar minuten fietsafstand! Met 2 slaapkamers, een ruime living en fraai balkon aan de achterzijde van de woning is dit de ideale woning.
De woning is recent volledig verbouwd en ziet er super strak uit. Zeker een bezichtiging waard!

Indeling: Woonverdieping: entree/hal, woon- en eetkamer van 21 m² met openslaande deuren naar het balkon, moderne keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat, combi-magnetron en koelkast.
Tweede verdieping: lichte overloop, toilet, prachtige nieuwe en ruime badkamer voorzien vandouchecabine en een wastafel, eerste slaapkamer van ca. 13 m² voorzien van drie vaste kasten. Een wasmachine is beschikbaar.
Derde verdieping: door middel van een vaste trap te bereiken tweede slaapkamer van 10 m² waar een prachtige dakkapel aan de achterzijde is gerealiseerd. 

Gelegen op een goede locatie nabij centrum en uitvalswegen; veel inbouwkasten aanwezig dus volop bergruimte; leuk balkon waar je volop van de zon kunt genieten; zolder volledig geïsoleerd; klaar om te bewonen!

 

De kosten voor o.a. gas/water/licht zijn inclusief. De kosten voor televisie/internet, gemeentelijke belastingen etc. komen voor rekening van de huurder.

Geschikt voor maximaal 2 personen.